.jestemJAKmotyl Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Cześć, koledzy mam pytanie odnośnie lewej manetki jak w temacie. napęd mam 2x11 tylko przednia manetka jest ustawiona na 3 rzędy, nie wiem jak ją mam ustawić na 2 rzędy. W drugim rowerze mam 3x10 i manetki SL M610 i w lewej manetce jest taki dzyndzel do przestawiania 2/3 rzędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 edit: chodzi mi o ten przelącznik który jest w sl m610, w sl m8000 nie ma takiego przełącznika, czy ktoś mógł by pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrSz Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Ta manetka działa zarówno z przerzutką 2x i 3x. Przy przerzutce 2x używa się tylko 2 pozycje na manetce. Przejście na 3 pozycję blokuje się śrubą regulacyjną zakresu przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.