Borsuczy Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Cześć, znalazłem takie coś: https://allegro.pl/mudda-blotniki-rowerowe-komplet-pix-bialy-i7320478672.html?fromVariant=7320481399#thumb/6 Wygląda to nienajgorzej, ale od błotników oczekuję kilku rzeczy: -żeby przednie koło nie sypało mi błotem do otworu gębowego i na bidon i żeby górne lagi amorka przedniego mniej zarastały piachem podczas jazdy -od tylnego koła oczekuję żeby przestało mi robić prysznic z błota. Które z powyższych wymagań spełnią te błotniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Takie maleństwa... no cóż moze w twarz już nie oberwiesz ale reszta...wg mnie nie spełnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 1. a) otwór 75% b) bidon 50% c) lagi 90% 2. prysznic 60% Wiem to z doświadczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Sam dzisiaj zamówiłem takie błotniki. Troszkę taniej. https://pl.aliexpress.com/item/2Pcs-MTB-Mountain-Bike-Bicycle-Front-Rear-Mudguard-Light-weight-Bicycle-Fenders-Soft-360-degree-Torsion/32810650531.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.25ef5c0funCWAl Co do ochrony to głównie ma chronić golenie amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Taki z przodu robi wrażenie jak szyszkę wciągnie, taki hurgot że za pierwszym razem stanąłem zobaczyć co się stało. Z tyłu ten kawałek plastiku nie wiem jakie ma zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Zobaczyłem że nie ma nic innego co spełniałoby moje wymagania i byłoby jednocześnie małe i dyskretne i zamówiłem te muddy. Jak je przetestuję, napiszę czy było warto je brać. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.