panaldaron Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Dzień dobry, Potrzebuję kupić rower szosowy, najlepiej o geometrii endurance, do okazjonalnych treningu w drugim miejscu zamieszkania. Używany. Rama 56 cm (na 182 cm wzrostu) Widelec: karbon. Materiał ramy: aluminium. Marka: nie no name. Osprzęt: minimum Tiagra. Cena: do 3500 zł Preferowane miejsca: Warszawa, Kielce. Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Mam ostatnią sztukę białego Olmo Deep. Cena jak w linku, szczegóły pw. https://valdisport.pl/olmo/208-218-olmo-deep.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Mam w zasadzie cały rower tylko bez kół, osprzęt to kompletna grupa ultegra 6600, rama accent apex czarny mat rozmiar 56 widelec karbon, zakłądasz koła i śmigasz. Rama jest jak nowa w razie czego dzwoń 796-576-890 jestem z mmz więc masz rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi