Marcin_P. Napisano 20 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Po ostatniej "wycieczce" uznałem, że przyszedł czas na przesiadkę na SPD. Interesuje mnie zestaw dla początkującego, aby poznać system i ocenić czy to dla mnie Może ktoś z Was ma na sprzedaż pedały SPD (bo na tym zależy mi najbardziej) w pełni sprawne i dobrej cenie? Ewentualnie miło by było gdyby znalazły się buty 29cm, jednak te raczej kupię nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Popatrz w dziale SPRZEDAM były chyba dwie oferty na pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Coś widziałem ale może akurat trafi się ktoś kto będzie się chciał pozbyć także butów i rozważe używki w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Jak chcesz to ja mam PD-M520 + drugi komplet na części. Do tego dorzucam krótko używane bloki. Stan pedałów co najmniej dobry, w jednym wypadałoby tylko minimalnie poluzować łożysko. Ofertę znajdziesz w dziale "Sprzedam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 50 minut temu, skom25 napisał: Jak chcesz to ja mam PD-M520 + drugi komplet na części. Do tego dorzucam krótko używane bloki. Stan pedałów co najmniej dobry, w jednym wypadałoby tylko minimalnie poluzować łożysko. Ofertę znajdziesz w dziale "Sprzedam". Dzięki ale jeden z kolegów forumowych ma już lepsza ofertę dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Do usunięcia. Wszystko kupione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi