Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Witam poszukuje dobrej pompki rowerowej https://allegro.pl/serwisowa-pompka-rowerowa-podlogowa-200psi-14bar-i6440555348.html cos tego. Czy macie jakies ciekawe typy? Czekam na jies propozycje. A i żeby była mozliwośc pompowania wetyle samochodowe i pres-fity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki_Eddek Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ja jakiś czas temu kupiłem taką: https://allegro.pl/stacjonarna-pompka-rowerowa-beto-av-dv-fv-titanium-i6697876592.html i daje rady. Używam do wpychania 5 bar w swoje kółka (bo tak mi pasuje :D). Wskaźnik na manometrze (ten czerwony do określania pożądanego ciśnienia) trochę za lekko chodzi i można go ruszyć przypadkiem, więcej zastrzeżeń w sumie nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 https://allegro.pl/pompka-podlogowa-beto-cmp-069-manometr-3-wentyle-i5455989712.html Trochę bardziej wytrzymała od tej wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Dzieki wielkie o taka dokładnie pompkę mi chodzil z ustawieniem na napompowanie wymaganego cisnienia z takim dokładnie wskaźnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Nie chce nikogo zniechęcać ale - pierwszej nie znam, trudno mi coś coś powiedzieć, ale nie kupił bym jej. Druga - Beto - markę znam, jest u mnie na cenzurowany do dawna. Miałem 2 ich pompki, bardzo słabe. Być może jakieś wyższe modele coś lepiej chodzą..ale marka spalona..nie wracam. Z tych co znam z autopsji i mogę polecić. Topeak Joe Blow HP - 110 -130 zł Super -B nie pamiętam modelu spoko dwała radę coś koło 120 zł mnie kosztowała Topeak Joe Blow Sport II - rewelacja - oko 160 zł Airsmith - dmucha świetnie około 190 zł Zefal FP30 - bardzo dobra - oko 150 zl Linków nie wklejam, znajdziesz sobie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Te Beto co podal Edek to kupilem bez napisu Beto w Tesco ze 2 lata temu- identyczna. Manometr spelnia dosc symboliczna role, bo jest niedokladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ja potrzebuje napompowac opone 2.0 Continental Race King do wartości 3,5 - 4 bar do takiego przeznaczenia jedynie chce zapomniałem dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki_Eddek Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 To może mi się trafiła lepsza sztuka, bo manometr pokazuje OK (sprawdzane z manometrem samochodowym i na stacjach benzynowych). Miała być tania i prosta, taka jest i robotę robi, więc nie mam na razie potrzeby kupowania lepszej. Jak się sypnie (na razie ma rok) to może pomyśle nad czymś lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hybryd Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ja polecam tą, firmy SKS:https://www.decathlon.pl/pompka-rowerowa-nona-airworx-100--id_8166702.html sam mam taką, trudno mi wymyślić co by w niej jeszcze można ulepszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Jeszcze pytanie zwiazane z pompka bo to jednego sprzedawcy zakup. Bład w tytule czy to jes bacik do kasety bo sa 2 sprzeczne rzeczy napisane w tytule ze do wolnobiegu w opisie do kasety? https://allegro.pl/klucz-do-wolnobiegu-lancuch-bike-hand-yc-501a-i5158456616.html?msg=Twój+e-mail+został+wysłany.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 A czym miałby się różnić bat do kasety od tego do wolnobiegu? Zębatki to zębatki przecież już pomijając nawet, że do wolnobiegu bat jest niepotrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozoduj Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Godzinę temu, Hybryd napisał: Ja polecam tą, firmy SKS:https://www.decathlon.pl/pompka-rowerowa-nona-airworx-100--id_8166702.html sam mam taką, trudno mi wymyślić co by w niej jeszcze można ulepszyć Również polecę ten model. Używam jej już od kilku lat bez żadnej awarii, przy jej pomocy pompuję zbiornik na powietrze Airshot do 10 barów bez najmniejszego problemu. Głowica posiada jedną ale bardzo moim zdaniem ważną zaletę, kiedy wyrobi się już uszczelka od nakładania na wentyl wystarczy rozkręcić końcówkę i odwrócić ją. Po tym zabiegu znów jest jak nowa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Moim zdaniem kupujac w sklepie praktycznie wychodzi zawsze drozej niz jak bym na internecie kupił w 98% tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 A znajdziesz ten model taniej w sieci? Też używam Airworx'a i szczerze polecam. Niedawno był też spory temat o pompkach, uzbierało się parę pochlebnych opinii, kolega kupił i z tego co pisał jest zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Ogolnie bardzo dziekuje za odzew ludzi na forum i sobie wszystko przegladne i którąś wybiore. Dziekuje za rozne linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.