Dziubek Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Powinno. Ale dla mnie i tak szok. Moje dwie sztuki ledwo godzinę przekraczają I z obiema mam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Aha, to nieźle. To prawdopodobnie machnąłem się o godzinę i będzie 1:45 min (bo nie byłem pewien, czy włączyłem ją o X czy X+1). Godzina, niezła padaka, ale i tak jestem fanem takich tandetnych rzeczy, jeśli cena jest adekwatna - stąd lubię np Decathlon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Z Deca lampek nie miałem okazji testować. Co do opcji "cena/jakość", też lubię takie sprzęty. Mam kilka lampek które mimo niskiej ceny, są całkiem całkiem. Niestety ta do nich nie należy, albo trafiam felerne akumulatory. Bym dokupił jakiś lokalnie i podmienił, lecz przy tej cenie to już bezsens. Zasilanie w kraju będzie droższe niż cała lampka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Drugie świecenie trwało 1:34 min (więc to pierwsze było pomyłką). Nie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 No nie jest, ale przynajmniej wiem że mój wynik specjalnie nie odstaje od Twojego Z drugiej strony, czego wymagać po takiej małej lampeczce. Dla mnie nawet na jeden wypad nie starcza taki czas pracy i ja ją przekreślam jako "coś sensownego". Pozostaję przy swoim cudeńku na baterie "guzikowe" ew. Walle z Chin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Akumulator 330mAh 3.7V - w jednej którą rozebrałem. Ale jest spory rozrzut jakościowy. Mam ich kilka - pozakładane na rowery które rzadko wracają nocą czy wożone jako zapasowe. Jedna czerwona działa od kilku lat i na pewno kilka godzin świeci - bo wracam do domu 40-45minut i na kilka dni starcza. Z kolei mam takie w którym wejście USB padło szybko, wpadł włącznik albo np. działają tylko w jednym trybie święcenia. Ot jakość za kilka złotych. Niemniej jednak sama konstrukcja lampki (mocowanie) i jej widoczność bardzo mi odpowiada także sam myślałem nad większym akumulatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Godzinę temu, MikeSkywalker napisał: Jedna czerwona działa od kilku lat i na pewno kilka godzin świeci - bo wracam do domu 40-45minut i na kilka dni starcza. Jeździsz na stałym świeceniu cały czas, jednym z tych mrugających, czy losowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Zazwyczaj tryb z dwoma mrugnięciami po sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.