rafal55 Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Cześć! Poszukuję Towarzyszki/Towarzysza Podróży. W skrócie: Szklarska Poręba-Praga-Augsburg-Liechtenstein-Mediolan-Monako-Andorra-Barcelona/Madryt. Chciałbym wyjechać w 2 tyg sierpnia. Nocowanie namiot/camping raz na jakiś czas/ew. w gościnie. Mam za sobą 2 trasy rowerowe po Europie tak po 2000 km z hakiem Nie ukrywam, że ta trasa wiąże się z największymi jak dotychczas u mnie podjazdami, ale powoli, na spokojnie damy radę. Motywacja nie pozwala odpuścić = )) Zwykle jeździłem około 120 km dziennie, ale może być i mniej. Oczywista w górach proporcjonalnie mniej. Spontaniczny ze mnie gość, elastyczny, otwarty. Jeżeli chcesz dołączyć chociaż na cześć trasy pisz śmiało! Pozdrawiam, Rafał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielKot Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 szkoda, że zaczynasz w PL a nie tam na miejscu, ja zaczynam 3 września z Porto i może skończę w Madrycie lub Barcelonie więc może się na miejscu zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi