Skocz do zawartości

[adapter] centerlock na 6 śrub

kumas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuje adapter z centerlock na 6 śrub. Chcę zmienić tarcze z centerlock na 6 śrub. Problem polega na tym że do piast dt gdzie gwint na piaście  jest zewnętrzny. Piasty to sztywne osie. Może wykorzystać nakrętki które mamobecnie  i kupić obojętnie jaki adapter? 

5560FA44-C935-4CF8-871C-DDFF0275A02C.jpeg

• 4 tygodnie później...
Napisano
W dniu 17.07.2018 o 10:39, kumas napisał:

Problem polega na tym że do piast dt gdzie gwint na piaście  jest zewnętrzny. Piasty to sztywne osie. Może wykorzystać nakrętki które mamobecnie  i kupić obojętnie jaki adapter? 

Jak to gwint zewnętrzny. Zrób Pan zdjecie tego gwintu, bo przewżnie gwint CL w piascie jest wewnątrz.

Napisano
2 godziny temu, cinol123 napisał:

Jak to gwint zewnętrzny. Zrób Pan zdjecie tego gwintu, bo przewżnie gwint CL w piascie jest wewnątrz.

Przeciez widac na zdjeciu. 

Janislaw

mozesz wyslac mi foto tych adapterow i jaki koszt?

na priw

Napisano

To na zdjęciu to produkt fulcruma. Piasty dla nich robi dt? Nie wiedziałem. Co nie zmienia faktu że generalnie adaptery są po prostu grubości mocowania centerlock więc co może nie pasować?

Napisano

Pisał o gwintcie na zewnatrz... ja nie znam takich piast.

Napisano
17 godzin temu, kumas napisał:

Janislaw

mozesz wyslac mi foto tych adapterow i jaki koszt?

na priw

Koszt przesyłki, zależy czym chcesz.

Zdjęcia porobię jak to znajdę; generalnie adaptery są od kół DT Spline x1700 (piasty 350) na ośkach 15x100 przód i 12x142 tył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...