LeonRL87 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Witam wszystkich! Borykam się z problemem trzasków dochodzących gdzieś najprawdopodobniej z okolic ramy,a dokładniej może to dotyczyć samego mechanizmu treka IsoSpeed bo siodło i sztycę czyściłem. Posiadam wersję z aluminiową ramą i ten trzask doprowadza mnie do furii.... czuje się jakbym jechał 20letim składakiem przez te dzwięki.. Czy ktoś z was miał z tym systemem problem? Czy go rozbierał sprawdzał ma jakąś instrukcję? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 nikt nic nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Rozbierz, krok po kroku, to nie prom kosmiczny Wyczyszczenie i przesmarowanie jeszcze nigdy nie zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Nie zauwazylem tematu i stworzylem bardzo podobny, mam ten sam problem w mojej szosie. Z tego co sie dowiedzialem mozna wymienic sam mechanizm isospeed. Z tym ze w moim miescie nikt sie tego podjac nie chce, szosa jeszcze na gwarancji wiec chyba bede meczyl o to sprzedawce. Jak to u Ciebie wyglada? Gwarancja na rame jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 rozebrałem skończyło się na wyjęciu lewej strony prawa nie wychodziła, a przez siłę nie próbowałem gwarancja jest na ramę, umówiłem się do serwisu w przyszłym tygodniu niech szukają, dam znać co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 U mnie z kolei wymiana ?lozyska? w łączniku przez sprzedawcę. Wiec tez temat załatwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 @LeonRL87 pomogła w wyeliminowaniu trzasków wymiana części tego łącznika? Od jakiegoś czasu pojawiły się u mnie dziwne trzaski i też obstawiam iso speed. Ale na razie z powodu braku czasu się za to nie zabieram. Ze wstępnej diagnozy wynika, że tam należy w moim przypadku szukać rozwiązania problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Trzaski pochodziły z innego miejsca, co do iso Speed nie rozebrłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 A dokładnie skąd pochodziły trzaski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonRL87 Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 wtedy to był kurz/drobinki piasku przy zacisku sztycy, innym razem za mocno dokręcona sztywna oś w tylnim kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dzięki :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.