Dezent Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Witam. Niestety poległa mi blokada w tylnej przerzutce Deore M6000. Można to jakoś naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Co rozumiesz pod pojęciem blokada ?? Chodzi ci o załączone na obrazku sprzęgło ? Generalnie w środku jest łożysko oporowe i nie jest to raczej łatwo zepsuć. W każdym razie mam części do tego modelu. Pochodzą ze zmielone w mak przerzutki po niemal 0 przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Chodzi mi o sprzęgło. Jak widać na zdjęciu wypadła dźwigienka od blokady. Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 No w każdym razie cale sprzęgło mam, jednak najszybciej to obawiam sie będę mógł wysłać we wrześniu. Chyba ze mój kolega by chciał wysłać to mogę mu dać, bo będzie do polski nie długo jechał. Jak chcesz to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Dzięki. Zgłosiłem to na reklamacje. Zobaczymy co odpowiedzą. Dam znać jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.