detonator Napisano 11 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Witam, Chciałem się pochwalić naszą wycieczką w piękne Rumuńskie tereny. Mój pierwszy tegoroczny wypad w góry i to jakie Bardzo piękne widoki, które wręcz zapierają dech w piersiach i na pewno na długo pozostaną w pamięci. Typowe enduro. Zachęcam do obejrzenia zdjęć. https://photos.app.goo.gl/4nT6iLacsZaqshem6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 a słowo pisane? Dawaj jakąś relację chłopie Ja miałem w planach na ten rok Marmarosy ale kilku absolwentów medycyny wsadziło mi w kolano trochę tytanu i polimerów więc pauzuję, ale chętnie poczytam. Myślę że nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Rele dawaj jak wyzej pisza, bo skopie doope. mrmorty- nie narzekaj, pewnie bedzie lepiej. Ja jade na zastrzykach, bo mi chcieli implant w krego wlozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Chloopie gdzieś ty sie wpieer$#%* z rowerem w takie pasmo:P nie no świetna wycieczka, też bym pojechał w takie góry tylko właśnie żeby więcej szlaku było jezdne, masz ślad gpx może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Relacji tyle co w galerii. Na więcej się nie pokuszę, bo aż wstyd przyznać ale poszedłem an łatwiznę i nawet mapy nie oglądałem w czasie wypadu. Wszystko planował i obmyślał kumpel a ja miałem tylko za zadane jechać i wieźć drugą połowę namiotu Śladu gpx brak niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Rodniańskie fajne, przeszedłem piechotą całe pasmo. Z perspektywy czasu roweru bym tam nie wziął, bardziej by przeszkadzał niż pomagał. Ale z drugiej strony rower daje sporo możliwości szybkiego przemieszczania się dolinami, dojazdów w wyższe partie gór itp. Jak już zaczepiliście o Rumunię to macie tam jeszcze wyjazdów na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi