detonator Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 Witam, Chciałem się pochwalić naszą wycieczką w piękne Rumuńskie tereny. Mój pierwszy tegoroczny wypad w góry i to jakie Bardzo piękne widoki, które wręcz zapierają dech w piersiach i na pewno na długo pozostaną w pamięci. Typowe enduro. Zachęcam do obejrzenia zdjęć. https://photos.app.goo.gl/4nT6iLacsZaqshem6 2 Cytuj
Mod Team mrmorty Napisano 11 Lipca 2018 Mod Team Napisano 11 Lipca 2018 a słowo pisane? Dawaj jakąś relację chłopie Ja miałem w planach na ten rok Marmarosy ale kilku absolwentów medycyny wsadziło mi w kolano trochę tytanu i polimerów więc pauzuję, ale chętnie poczytam. Myślę że nie tylko ja Cytuj
Gość Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Rele dawaj jak wyzej pisza, bo skopie doope. mrmorty- nie narzekaj, pewnie bedzie lepiej. Ja jade na zastrzykach, bo mi chcieli implant w krego wlozyc... Cytuj
zajonc Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Chloopie gdzieś ty sie wpieer$#%* z rowerem w takie pasmo:P nie no świetna wycieczka, też bym pojechał w takie góry tylko właśnie żeby więcej szlaku było jezdne, masz ślad gpx może? Cytuj
detonator Napisano 12 Lipca 2018 Autor Napisano 12 Lipca 2018 Relacji tyle co w galerii. Na więcej się nie pokuszę, bo aż wstyd przyznać ale poszedłem an łatwiznę i nawet mapy nie oglądałem w czasie wypadu. Wszystko planował i obmyślał kumpel a ja miałem tylko za zadane jechać i wieźć drugą połowę namiotu Śladu gpx brak niestety Cytuj
lewocz Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Rodniańskie fajne, przeszedłem piechotą całe pasmo. Z perspektywy czasu roweru bym tam nie wziął, bardziej by przeszkadzał niż pomagał. Ale z drugiej strony rower daje sporo możliwości szybkiego przemieszczania się dolinami, dojazdów w wyższe partie gór itp. Jak już zaczepiliście o Rumunię to macie tam jeszcze wyjazdów na kilka lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi