zido Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Witam. Zima sie jeszcze nie zaczęła ale śnieg już jest. Ostatnio kupiłem sobie nowy rower i troche mi go szkoda:P Ale rower jest do jeżdzenia A wiec jak przyjade do domu jest na nim pełno śniegu. Rama, zębatki, ślimak, pedały, amor itp. Czy odstawić go w kąt i poczekać aż okapie czy trzeba mu pomódz? Jak na razie to otrzepywałem śnieg pendzelkiem i nie było źle:P Jeszcze troche szmatką go wypucowałem. Czy dobrze robie??
topol Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Generalnie temat juz istniej. Wiec opcja szukaj=a leksykon wiedzy pielęgnacyjnej po zimowym wypadzie stanie ci otworem.
zido Napisano 5 Listopada 2006 Autor Napisano 5 Listopada 2006 Prosze o link bo ja jakoś nie potrafie znaleźć ;/
jurasek Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Prosze o link bo ja jakoś nie potrafie znaleźć ;/ , http://www.forumrowerowe.org/rower-Jazda-w...ower-t7270.html na przykład pogrzeb sobie w forum a wiele ciekawych rzeczy znajdziesz miłej zabawy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.