7keys Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 Plan na sobotę 14 lipca: Asfat z Suchej Beskidzkiej do Żywca z wjazdem na Żar. Zjazd szlakiem czerwonym na Kocoń, Potrójna, Madahora i do Krzeszowa Z Krzeszowa do Suchej.Bez spinki Żar_madahora.gpx
gocu Napisano 14 Lipca 2018 Napisano 14 Lipca 2018 Jeśli jedziesz na góralu to trochę bez sensu wydaje mi się jazda asfaltową drogą z Suchej aż na Żar.
7keys Napisano 17 Lipca 2018 Autor Napisano 17 Lipca 2018 hehe rozumie Twój ból i mój ale teleportować się nie da. Żeby ogarnąć tą trasę od strony Żar trzeba tak pojechać zresztą już jeździłem na Żar asfaltem maks 1h 30m i jesteś , więc aż takiego bólu nie ma Zresztą lubię jeździć Na Leskowiec do wjazdu na szlak mam 11 km asfaltem... W sumie wszędzie do wjazdu na fajną rąbankę mam z 10 dojazdu minimum.. Są na świecie takie zje.....y jak ja które nawet na Turbacz jadą rowerem typu kowadło asfaltem do Rabki na szczyt i z powrotem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.