dembovy Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Dzień dobry, na sprzedaż prawie nowy Vitus Sentier, wielokrotnie nagradzany jako rower sezonu przez Bikeradar lub MBR UK, (ocena 10/10) dzięki fantastycznemu stosunkowi jakości do ceny oraz fenomenalnej geometrii progresywnej. Cena 3499 zł Idelany do trailowej jazdy nastawionej na przyjamność, genialne sprawdzają się opony w pośrednim plusowym rozmiarze 27,5 x 2,6. Maksimum komfortu minimalnym kosztem, ilość przyczepności oraz łatwość jazdy w grząskim terenie fenomenalna. Rower pełen nowych standardów, sztywne osie boost, opony w standardzie plus, krotki mostek, szeroka kiera, geometria progresywna. Rower posiada gwarancję na 5 lat, mam wszystkie dokumenty.Rower sprzedaje bo udało mi się dostać mojego wymarzonego fulla a ponadto niebawem wyjeżdżam za granicę , nie mam jak zabrać ze sobą więcej rowerów niż jeden . Sprzedaję go całego tak jak widać na zdjęciach razem z pedałami platformowymi Dartmoora i koszykiem na bidon. Rower prawie w fabrycznej specyfikacji ale są zmiany na lepszę, zamontowałem: - lepsze hamulce shimano deore BR-M447 ( koszt minimum 400 zł ),są dużo lepsze od słabiutkich i prostych shimano normalnie montowanych w tym modelu. - opony w standardzie tubeless ready, oklejone, zalane najlepszym mlekiem jak i zaworkami Stans Notubes. - wykonany serwis zerowy amora, wyczyszczony, wyczyszczone gąpeczki kurzowe, nowy olej, smar - wszystko oryginanie rock shoxa. Rower nie był szykowany ani umyty do sprzedaży. Zdjęcia przedstawia jego autentyczny stan podczas normalnego użytowania, w jednym miejscu rama jest mało estetycznie wykonana, niedomknięty spaw, widać to na zdjęciu ale nie jest to element osłabiający wytrzymałość ramy a jedynie estetyczny, jeżdżąc mam to miejsce zaklejone. OGOLNIE STOSUNEK JAKOŚCI DO CENY KOMPONENTÓW ROWERU JEST GENIALNY. ZA TĄ CENE NIE DOSTANIEMY INNEGO TAKIEGO ROWERU. ROWERO UŻYWAŁEM może 3 miesiące. Cena jaka mnie interesuje to 3499 zł Cena nowego 1025 euro, co daje w przeliczeniu PAYPALem spokojnie 4500 zł bez kosztów dostawy. Link do roweru oraz geometrii.: http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/vitus-sentier-hardtail-bike-deore-1x10-2018/rp-prod159764 Rozmiar M. Amortyzator: Forks: RockShox Recon RL, 140mm travel, Solo Air spring, Motion Control RL Damper, External Rebound adjuster, 32mm Steel stanchions – Nickel coating, tapered aluminium steerer, Boost 15x110mm axle, 42mm offset, Maxle Stealth Napęd: Korba: FSA Gamma Pro Mega Exo, 170mm, 32T, Boost Wkład suportu: FSA Mega Exo (BSA), 73mm Manetka: Shimano Deore SL-M6000 Rapid Fire Plus, I-Spec II, 10-Speed Przerzutka: Shimano Deore RD-M6000 Shadow Plus Kaseta: Shimano CS-HG500, 11T-42T, 10-Speed Łańcuch: KMC X10EL, 10-Speed Koła: Obręcze: WTB STP i29 TCS, Tubeless Ready, 27.5" Piasta przednia: Novatec D711SB-B15 - 6 Bolt, 110mm x 15mm Piasta tylna: Novatec D462SB-SL-B12 - 6 Bolt, 148mm x 12mm Opony: przednia: Maxxis Minion DHF Maxx Terra, 3C/TR, 27.5” x 2.6” tył: Maxxis Rekon Maxx Terra, 3C/TR, 27.5” x 2.6” Inne: Hamulce: deore BR-M447 Kierownica: Nukeproof Neutron, Double Butted Alloy, 25mm rise; 780mm wide (S/M) or 800mm wide (L/XL) Stery: FSA Orbit 1.5 Zero Stack (No.57), 1.1/8” – 1.5” Mostek: Vitus, 3D Forged 6061-T6 Aluminium, +/- 3° rise, 50mm extension Siodełko: Nukeproof Neutron Sztyca: Vitus Alloy 6061-T6 Zacisk Sztyct: Vitus QR Waga: 12.5kg Link do dokładnej geometrii, rozmiar M: http://vitusbikes.com/products/sentier-2018/ W razie pytań proszę pisać bezpośrednio na maila dembovy@o2.pl AUKCJA WYSTAWIONA Z ROWEREM JEST NA ALLEGRO: https://allegro.pl/vitus-sentier-hardtail-enduro-trail-sciezkowiec-i7448712231.html Pozdrawiam. Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.