Mart.ini Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Poszukuję takiego oto haka ramy jak na zdjęciu bądź jakiegoś zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EhnatoX Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Z jakiego roweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart.ini Napisano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Boardman mx comp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart.ini Napisano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Czy ktoś może zna jakiś sklep, który sprowadza tego typu haki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 http://sklep.k2rowery.pl/sch-455-hak-ramy-boardman-p-2114.html Jesteś pewien że dokładnie to jest ten model? Ja mam akurat Boardman pro 29 i tam mam inny hak i łatwiej było znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart.ini Napisano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Tak, mam taki sam hak tyle że pęknięty w pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi