Sidawka Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Witam, zacznę od tego, że jestem zupełnie początkujący jeśli chodzi o szose. Kupiłem ostatnio od znajomego używkę sprowadzona z Niemiec. Mam problem z pedałami, mianowicie jakie bloki i obuwie do nich dobrać. Przeglądałem różne oferty i rodzaje pedałów ale jakoś mi te do żadnych nie pasują. Chyba że to jakiś przeżytek i zupełnie odpuścić i zmienić na coś innego. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
cervandes Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Powinieneś się ogłaszać jako fotograf. PD-A515? Z tego co widzę to pasuje zwykły blok SPD Shimano.
Sidawka Napisano 9 Lipca 2018 Autor Napisano 9 Lipca 2018 Dzięki za pomoc. A z tymi zdjęciami to fakt. Prawda że xiaomi nie pomaga ale mogłem się lepiej postarać.
Pawel80 Napisano 17 Lipca 2018 Napisano 17 Lipca 2018 Witam Ja z podobnym problemem.Dostałem takie pedały jak na zdjęciu.Poszukuje bloków do nich.Ktoś coś..??? (linki mile widziane)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.