kamol1996 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Cześć, czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego dietetyka w okolicy Sosnowca/Katowic/Będzina/Bytomia? Moim celem jest przybranie na wadze. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Ciekawy temat, bo z reguły ludzie chcą zrzucić zbędne kilogramy, a Ty chcesz przytyć A że tak zapytam - do czego potrzebny Ci dietetyk ? Nie dasz rady sam sobie ułożyć bardziej kalorycznej diety, ewentualnie wspomagając się odżywkami białkowymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Przytyć, a przybrać rozsądnie na wadze to kolosalna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Przytyć to może ktoś kto ma skłonności, a kolega raczej ich nie ma, skoro założył temat, więc roztycie się na potęgę raczej mu nie grozi - chyba, że będzie się stołował 5 x dziennie w Macu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 43 minuty temu, KrissDeValnor napisał: chyba, że będzie się stołował 5 x dziennie w Macu jedząc w macu możesz nawet chudnąć Ważny jest tutaj bilans kaloryczny w tym przypadku dodatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Cześć, mogę polecić poradnię Slimberry - żeby nie było wątpliwości, bo nie chcę robić żadnej ukrytej reklamy, to moja Szanowna Małżonka dietą sportową się nie zajmuje, ale z Twoim problemem może pomóc. Zadzwoń, pogadaj, popytaj, nic na siłę oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 siejak1 To chyba oczywiste, że kalorie się muszą zgadzać, czyli w tym przypadku być na plusie, bo inaczej nie zadziała...magia PS Powiedz to grubym Amerykanom, to otworzą oczy ze zdumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.