ravhard Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Witam, mam pytanie czy ten rower https://velmar.pl/merida-scultura-6000-2017-niebieski-rozmiary-5254cm-p-3065.html nada sie do treningów i za jakiś czas do amatorskich wyścigów? Czy ma dobry osprzęt? Wiem że ultegra jest dobre ale tam jest jakieś Ultegra SS, ultegra D itd nie wiem czym się różni :). Podoba mi się ten rower a 9000 zł mogę przeznaczyć. To była by pierwsza szosa obecnie jezdze na mtb. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Jakis nieszczesnik to opisywał, nawet na stronie meridy jest ten sam ....opis:P Ultegra SS - oznacza długośc wózka tylnej przerzutki. Ultegra D oznacza prawdopodobnie wersje Direct Mount czyli sposob mocowania do ramy. Rower zdaje sie jest na pełnym 6800 Ultegry. Co do zastosowania roweru do treningów, amatorskich wyscigów, mysle ze spokojnie sie nada. nawet rower na 105 jest juz mocno OK. Niemniej odważe jest wydac 9tys na pierwsza szose, ale jak Cie stać i wiesz co robisz, masz pewnosc ze nie bedzie stał w garażu, to czemu nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Sądzę, że jak dobrze poszukasz, w założonym budżecie znajdziesz nie gorszy rower, ale na nowej Ultegrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravhard Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Ok dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Zernij jescze na to- jesli rozmiar CI pasuje to chyba niezla opcja https://www.olx.pl/oferta/kross-vento-8-0-dura-ace-dt-swiss-karbon-carbon-CID767-IDwisdH.html#f29d67fd31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravhard Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Fajny ten kross i wszystko na dura-ace zagadam do nich czy bedzie na moj wzrost bo spodobal mi sie ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 190cm to by jeszcze uszlo. Jesli jestes nizszy to chyba niebardzo. Chyba ze celujesz w s'ke to nie wiem :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravhard Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 167 cm wzrostu czyli blizej do s ki niz xl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.