thekowal Napisano 8 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witam . Ktoś posiada Gps sigma rox12, mam jedno pytanie czy owy licznik/nawigacja jest możliwa wymiana akumulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 A ja ciekawy jestem jak z mapami ale nie drogowymi pod szosę tylko mtb , np. Kampinoski Park Narodowy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 To już nie ma lepszych urządzeń ? Tylko przestrzegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Miałem Rox 6.0 , 10.0 i mam 11.0 , nie narzekam , pytanie tylko o mapy , czy są sensowne ? Jak z czasem pracy ? A te lepsze to co , Garmin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 W dniu 26.05.2019 o 16:32, pdz napisał: A ja ciekawy jestem jak z mapami ale nie drogowymi pod szosę tylko mtb , np. Kampinoski Park Narodowy itp. w Garminie mozna miec takie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Nawet Szczebel jest :-) ciekaw jestem tych od Rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Roxa 12 nie mam ale pewnie będą takie jak w Sigma Data Center : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.