Kondzio765 Napisano 6 Lipca 2018 Napisano 6 Lipca 2018 Witam mam problem z moim rowerem łańcuch tak jakby strzela j chce przejść na niższy bieg w ale tylko jak jadę na 2 zębadce w przedniej przerzudce na 1 zębadce jest wszystko Ok i na 3 umyłem ostatnio rower na myjni może wypłukalem smar z łożysk jeśli mam racje jak mogę to naprawić ?
phoe Napisano 7 Lipca 2018 Napisano 7 Lipca 2018 Przerzutka przednia do regulacji, a jak pancerz i linki stare, to wypadało by je wymienić
Gość Napisano 7 Lipca 2018 Napisano 7 Lipca 2018 8 minut temu, phoe napisał: Przerzutka przednia do regulacji, a jak pancerz i linki stare, to wypadało by je wymienić Otrzymujesz nagrodę za rozszyfrowanie starożytnego bełkotu
Mod Team sznib Napisano 7 Lipca 2018 Mod Team Napisano 7 Lipca 2018 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.