tos Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Witam niedawno kupiłem rower z przemalowanym na czarno amortyzatorem. Moja prośba jest taka aby dowuedzieć się co to za marka model i rodzaj. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Alb coś Ci zjadło pół posta, albo pomyliłeś forum z wróżbiarskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Jestem nowy na forum. Szczerze nie wiem co jeszcze mam podać proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 To może podpowiedz gdzie trzymasz ten rower. Pojedziemy zobaczyć amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 co to ma do rzeczy, że jesteś nowy? jak niby ktoś ma Ci pomóc na odległość, skoro nawet nie raczyłeś wstawić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Przy jednej goleni na dole jest czerwony napis reload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Daj fotki pokręteł, one są charakterystyczne. Ale strzelam w rst - first?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 (edytowane) Raczej rs tora, coil - albo chińska podróbka... Edytowane 6 Lipca 2018 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 (edytowane) Jak na dole jest regulacja tłumienia to rock shox dart 3. Jeśli nie ma to dart 2. Strzelam. Tora bedzie miala golenie 30 albo 32 mm, darty 28,6 mm. Zmierz. Edytowane 6 Lipca 2018 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Tak na dole jest regulacja tłumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi