dj_steve Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam! znalazlem jakis czas temu przy smietniku rower ktory mi sie spodobal ,mial kolor "rdzawy" ale tak jakbym sie tym juz zajal. probuje dowiedziec sie jakiej jest firmy ale nie wiem jak... jedyny trop to logo wygrawerowane na ramie w miejscu gdzie zazwyczaj przykreca sie sruba nozke rowerowa tyle ze akurat nie w tym modelu. moze fotki komus cos powiedza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Teraz, dj_steve napisał: mial kolor "rdzawy" ale tak jakbym sie tym juz zajal nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_steve Napisano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 tzn. że był cały pordzewiały tak jakby leżał długo w wodzie... podczas szlifowania przebijał się kolor granatowy ale nic pozatym,żadnych naklejek ,kompletnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 "ale tak jakbym sie tym juz zajal"... człowieku potrafisz napisać po polsku zdanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_steve Napisano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 a któreś ze zdań nie jest po polsku? czy chodzi tobie o brak polskich znaków? i właściwie co to ma wspólnego z moim pytaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 no comments. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_steve Napisano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 dobra,może inaczej sformułuje pytanie... bo widzę że nie wszyscy rozumieją... czy ktoś kojarzy może rower? jakiej może być firmy? lub czy ktoś kojarzy to logo z tego roweru? ze zdjęć załączonych poniżej(ponownie).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 1 minutę temu, dj_steve napisał: a któreś ze zdań nie jest po polsku? Na przykład poniższe: 1 minutę temu, dj_steve napisał: czy chodzi tobie o brak polskich znaków? Masz chyba także zepsuty klawisz do dużych liter. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 "znalazlem jakis czas temu przy smietniku rower ktory mi sie spodobal ,mial kolor "rdzawy" ale tak jakbym sie tym juz zajal" mądrykocie, serio rozumiesz co autor miał na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Rower był zardzewiały, ale już się tym zajął. Kolor jest symbolem szalejącej korozji, która powszechnie uznawana jest za proces niszczący, a "zajęcie się czymś" to naprawienie, czyli w tym przypadku odmalowanie Druga sprawa, że przelewanie jeżyka mówionego na pisany znak w znak to swego rodzaju niepełnosprawność. A może ignorancja i brak szacunku do adresatów, ale to chyba jeszcze gorzej. Edytowane 4 Lipca 2018 przez seraph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Bierz766 Jeśli masz problem z odczytaniem powyższego tekstu lub tego co do Ciebie ludzie piszą na forum to koniecznie skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą :-) [O_o] Edytowane 4 Lipca 2018 przez NorthAngel82 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 A kolega @NorthAngel82 bana chyba jeszcze nie miał na forum. 17 minut temu, seraph napisał: Rower był zardzewiały, ale już się tym zajął. Kolor jest symbolem szalejącej korozji, która powszechnie uznawana jest za proces niszczący, a "zajęcie się czymś" to naprawienie, czyli w tym przypadku odmalowanie Druga sprawa, że przelewanie jeżyka mówionego na pisany znak w znak to swego rodzaju niepełnosprawność. A może ignorancja i brak szacunku do adresatów, ale to chyba jeszcze gorzej. Jestem ułomny, 5 razy to czytałem i się poddałem, bo dla mnie to brzmi jak jeden wielki bełkot. Ale to moja wina, stary już jestem i nie nadążam za młodymi i ich sposobem komunikacji czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Do tego nazywanie durnegokota w inny sposób, nieco podjeżdża wazeliną... Nie mam może zbyt lotnego umysłu, ale przekaz treści zrozumiałem - czasem zdarzały się takie kwiatki, że hoho, a nawet fiufiu Biesz766 Na szczęście nie Ty decydujesz komu dać bana. Ja może też już jestem stary, ale jakimś cudem zrozumiałem Edytowane 4 Lipca 2018 przez KrissDeValnor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EhnatoX Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) To jest internet i jak na razie nie podlega żadnym restrykcją co do konstruowania zdań, wypowiedzi,. Każda zrozumiał o co chodzi, a jak nie zrozumiał, to jest takie coś jak LOGIKA, dzięki której można wywnioskować co autor miał na myśli. Edytowane 4 Lipca 2018 przez EhnatoX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 No, chyba że autor jest artystą - wtedy może być ciężko, bo czasem nie wiadomo co ma na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 A dla mnie to analfabetyzm wtórny, napisanie wypowiedzi w taki olewatorski sposób. Ale fakt, dzieci neo tak mają, byle jak, byle co, byleby było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 a co do marki to: 悬挂折叠车 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 17 minut temu, EhnatoX napisał: To jest internet i jak na razie nie podlega żadnym restrykcją co do konstruowania zdań, wypowiedzi,. Otóż mylisz się nieco. Może internet nie podlega ,ale Forum już tak. 17 minut temu, EhnatoX napisał: Każda zrozumiał o co chodzi, a jak nie zrozumiał, to jest takie coś jak LOGIKA, dzięki której można wywnioskować co autor miał na myśli. Widzę także u Ciebie pewne problemy w formułowaniem zdań zgodnie z zasadami języka polskiego. Pisanie w sposób urągający podstawowym zasado m języka świadczy o braku szacunku dla odbiorców. Pozwolicie ,że zamknę ten temat. Dla dobra ogółu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Fajny rowerek, w sam raz do tematu - Druciarstwo rowerowe. Edytowane 4 Lipca 2018 przez Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Przeca to je rower, składany, bez łańcuta to znaczy na od pych, legendarnej marki NoName model RustFrame, niezawodny i amortyzowany w dwóch miejscach, z miejscem na drugą osobę do pchania, przydałoby się chociaż na przód hamulce zaimplemęcić z klamką na kierowniku i heya do przodu. Pozdrower 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi