Skocz do zawartości

[rower] Kellys Gate 90 2018 29"

rozbujnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Sprzedam rower MTB Kellys Gate 90 2018 29" w rozmiarze M. Przejechałem nim testowo ok 13km. Niestety nie spełnia moich potrzeb (za mała korba), dlatego niestety jestem zmuszony go sprzedać.

Rower praktycznie bez śladów użytkowania, taki jak wyjąłem z kartonu po kupnie :)  . Przedłużyłem gwarancję na stronie producenta do 5lat. 

Wszystkie dokumenty, akcesoria i dowód zakupu oczywiście dołączam. W ramach gratisów :) dodaje nowe błotniki TOPEAK https://www.centrumrowerowe.pl/blotniki-topeak-defender-fx-rx-279er-pd3188/ .

Specyfikacja roweru - https://rower.com.pl/kellys-gate-90-29-cali-931070

Cena ~ 5000zł do negocjacji :) 

W razie pytań, proszę o kontakt poprzez forum, bądź mailowy grzegorz.wojewodzki@interia.pl . Tam w razie potrzeby podam numer kontaktowy. 

Rower do obejrzenia/odbioru znajduje się w Warszawie. Posiadam karton, więc z wysyłką również nie będzie kłopotu.

Napisano

Jak dojdziesz z ceną do 4500 to warto przemyśleć o zmianie napędu na 3x11 - wtedy będziesz miał największą 40z (Deore XT FC-M8000 40-30-22T) + manetka i powinno działać moim zdaniem. Tylko czy to się opłaca ?? Może sprzedać napęd 2x11 i zejść do 3x10 na SLX ?

Napisano

Dziękuję za zainteresowanie sprawą, ale na chwilę obecną, nie chcę jakby dokładać już do roweru. Pomyśle nad tym, jak nie uda mi się nic z nim zrobić już. Wtedy chętnie posłucham Waszych rad.

Puki co, mała zmiana ceny...

4700zł, wiadomo jak zawsze do negocjacji :-)

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...