piter614 Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 jak w temacie chciałem się dowiedzieć czegokolwiek na temat tego amortyzatora ? https://piwnicarowerowa.pl/sr-suntour-aion-air-27-5-130mm-taper-qr15,3,1242,2483?gclid=CjwKCAjwmufZBRBJEiwAPJ3LpouQaECnjEhaki5EjoUlpQsmpk_3Z0YDx8aIVIq7Dy9FddZeXp9YOxoC5cUQAvD_BwE czy warto go kupić i czy ogólnie polecacie dodam że syn sobie go upatrzył do roweru ja chciałem podpytać czy jest warty zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Amortyzatory te są dobrej klasy lecz jest to amortyzator OEM z rocznika 2015. W tych rocznikach Aion miał dość słabą anodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Z doświadczenia proponujesz jakiś amor który byłby lepszy od tego, jednak by nie powalił ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3playerfan Napisano 3 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Hej Ja go używam 3 rok. Byłem z 10 razy w górach i nie zauważyłem żeby anoda się scierała. Miałem problem z tłumikiem ( głośno chodził i wysłałem do serwisu i jest ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 3 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Ja mam z tego rocznika Epixona. Nie mam żadnych problemów z anodą a kosztował 600pln. W tym samym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Nigdzie nie napisałem o ździeraniu się Anody, Tam jest Anoda taka sama co w Raidonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi