Booby Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Dzień dobry. Z przyczyn całkowicie zależnych zanabyłem drogą kupna licznik SIGMA 23.16 STS. Chce dokupić do niego uchwyt na kierownice na wysięgniku (coś w desien jak na foto) ale nie mogę znaleźć informacji jaki to ma być model uchwytu i czy będzie pasował do w/w licznika. Dla kompletu informacji dodam że licznik zaczyna pracować jeżeli jest wpięty w podstawę - ta zwykła na gumkę w zestawie ma 2 "piny". Uchwyty jakie znalazłem są bez "pinów" a to one uruchamiają licznik. Sam licznik ma od spodu 4 piny. Czy ktoś z Was ma potwierdzone info jaki model podstawy na wysięgniku zakupić żeby to działało? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Tu masz listę potwierdzonych kompatybilnych akcesoriów : http://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/wireless/wireless/bc2316sts?submenu=sets Z tego wynika że powinieneś szukać :BUTLER II Topline Art.-Nr. 00465 Zdjęcie przedstawia standardowa podstawkę do starej serii ROX ... jednak jest dziwne bo powinny być uwidocznione styki. Nie wiem czy stary ROX jest kompatybilny z podstawkami nowych liczników na baterię cr2450. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 No własnie gdzie bym nie uderzył to znajduje info "za wyjątkiem 23.16" - nie mam miejsca na kierownicy i z racji braku laku mam licznik na rurze ramy ale to średnie rozwiązanie. Z dostępnością tej kompatybilnej podstawy "00465" to też jakiś dramat - jak na sigme to trochę słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 To co Ty masz na tej kierownicy tyle na uwieszane że nie masz miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Ze swojej strony polecam: http://s.aliexpress.com/iYvYfABR plus standardowa podstawka Sigmy. Przyciąłem rurkę, by mieściła podstawkę ale nie wystawała przy tym zza licznika i tak sobie to już prawie rok u mnie jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.