Marcin_P. Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Poszukuję torby podsiodłowej, która pomieści dętkę 29", multitool, łyżki i kilka pierdół jak klucze do domu czy czasem telefon (dość duży bo Samsung Note). Miło by było, gdyby torba miała dodatkowe kieszonki na bokach. Coś jak Merida S-Bag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubyCento Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Mam Sbaga ale bez tego klipsa pod siodlo, u siebie mam na zipie do pretow. Jest z lampka i raincoverem jakbys byl zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P. Napisano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Godzinę temu, GrubyCento napisał: Mam Sbaga ale bez tego klipsa pod siodlo, u siebie mam na zipie do pretow. Jest z lampka i raincoverem jakbys byl zainteres8owany. Daj zdjęcie i cecenę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi