Skocz do zawartości

[Koszulka] Problem z zakupem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż mam problem ponieważ nie mogę się zdecydować na kupno koszulki na rower. Jeżdżę na MTB. Kupiłem już dwie i nie jestem zadowolony.. jedna okazała się błędem przez moje niedopatrzenie bo koszulka jest typu Slim A ja jestem troszkę szerszy :D A zwrotu nie przyjęto bo to z Internetu zakupione. Druga koszulka zakupiona w Martes sport firmy IQ. Pierwsze jazdy koszulka dawała radę ale przy większych temperaturach na dworze koszulka nie przepuszcza w ogóle powietrza przez co koszulka bardziej mokra niż ja.. oraz nie leży ona na mnie za bardzo bo przez zamek robi się jeden wielki balon na brzuchu..

Widziałem że w sklepie Sports Direct są koszulki marki Muddyfox. Czy ktoś ma taką odzież tej marki czy znacie opinie polecacie? Może macie jakieś dobre znane sklepy (najlepiej w Poznaniu) gdzie są dobre koszulki na MTB? Na koszulkę chce przeznaczyć maks 250 no może 300 zł. 

Najlepiej żeby koszulka nie miała z przodu zamka po całości może być krótki przy szyi albo bez , tyne kieszenie oraz krótki rękaw. Dziękuję bardzo i czekam za odpowiedziami :)

• Mod Team

Na duże upały koszulka bez zamka jest średnim pomysłem. Koszulki z sieciówek to zwykle dosyć tania chińszczyzna .

Duży wybór cichów jest za granica, zobacz na wiggle.com, bikester czy bikeinn. Za 300 pln masz szeroki wybór. 

Z firm polecam Mavica, Spiuka, Primala, Gore, craft, Pearl Izumi, Endura.

http://www.wiggle.co.uk/mens/cycle/mtb/short-sleeve-cycling-jerseys/?o=2

https://www.bikeinn.com/rowery/odzież-męska-trykot/4137/s

BCM Nowatex w Puszczykowie, Martombike w Swarzędzu nie wystarczą? BCM na miejscu ma sporą halę z wystawionymi modelami, można mierzyć do woli. Martombike ma świetne doradztwo - zamawiałem przez net i przy nietypowych rozmiarach doradzili doskonale. Spróbuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...