Szatan17 Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Witam Otóż mam problem ponieważ nie mogę się zdecydować na kupno koszulki na rower. Jeżdżę na MTB. Kupiłem już dwie i nie jestem zadowolony.. jedna okazała się błędem przez moje niedopatrzenie bo koszulka jest typu Slim A ja jestem troszkę szerszy A zwrotu nie przyjęto bo to z Internetu zakupione. Druga koszulka zakupiona w Martes sport firmy IQ. Pierwsze jazdy koszulka dawała radę ale przy większych temperaturach na dworze koszulka nie przepuszcza w ogóle powietrza przez co koszulka bardziej mokra niż ja.. oraz nie leży ona na mnie za bardzo bo przez zamek robi się jeden wielki balon na brzuchu.. Widziałem że w sklepie Sports Direct są koszulki marki Muddyfox. Czy ktoś ma taką odzież tej marki czy znacie opinie polecacie? Może macie jakieś dobre znane sklepy (najlepiej w Poznaniu) gdzie są dobre koszulki na MTB? Na koszulkę chce przeznaczyć maks 250 no może 300 zł. Najlepiej żeby koszulka nie miała z przodu zamka po całości może być krótki przy szyi albo bez , tyne kieszenie oraz krótki rękaw. Dziękuję bardzo i czekam za odpowiedziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Moim zdaniem warto przejść się do jednego z kilku Decathlonów w Poznaniu/Komornikach. Wybór na miejscu duży, dobry stosunek ceny do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Na duże upały koszulka bez zamka jest średnim pomysłem. Koszulki z sieciówek to zwykle dosyć tania chińszczyzna . Duży wybór cichów jest za granica, zobacz na wiggle.com, bikester czy bikeinn. Za 300 pln masz szeroki wybór. Z firm polecam Mavica, Spiuka, Primala, Gore, craft, Pearl Izumi, Endura. http://www.wiggle.co.uk/mens/cycle/mtb/short-sleeve-cycling-jerseys/?o=2 https://www.bikeinn.com/rowery/odzież-męska-trykot/4137/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szatan17 Napisano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Zależy mi na tym abym mógł tą koszulkę zobaczyć przymierzyć bo już z Internetu raczej nie zamówię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Przecież przy zamówieniu z netu masz opcję 14 dni na zwrot ( a wiele sklepów daje 30 lub 60 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Ja tam tradycyjnie polecę Endurę: https://endurastore.pl/koszulka_hummvee_ii_s_s,25,276.html I jak kolega wyżej pisze, kupując przez neta od firmy, zawsze ma 14 dni na zwrot, nawet przyczyny podawać nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 BCM Nowatex w Puszczykowie, Martombike w Swarzędzu nie wystarczą? BCM na miejscu ma sporą halę z wystawionymi modelami, można mierzyć do woli. Martombike ma świetne doradztwo - zamawiałem przez net i przy nietypowych rozmiarach doradzili doskonale. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.