Benek95 Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Witam, zgubiłem mocowanie dolne sakwy mxs 55, czy ktoś gdzieś widział gdzie można taki hak kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Marka MSX zmieniła nazwę na Red Cycling Products, kiedyś części do MSX/Red były dostępne w sklepie szumgum, teraz nie widzę. To niemiecka marka, więc może w niemieckich sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 https://www.redcycling.de/kontakt/ napisz do nich, mi wysłali za darmoszkę ten cybant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macflorek Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Mi też kilka lat temu kiedy napisałem do MSX-a w Niemczech że pękło mi górne mocowanie gratisowo przysłali część zamienną. Bez żadnych dyskusji. Mam prośbę do Szanownych forumowiczów. Potrzebuję rachunek za sakwy MSX, najlepiej SL55. Mniej szanowne linie Turkish zgubiły mi sakwy które miały kilka lat i nie chca oddać kasy bo nie mam już rachunku. Pomocy - potrzebuję skanu z kwotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Paragonu nie mam, mam tylko w historii zamówień ze sklepu, cena z 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi