fizjo Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Potrzebuję oponę Schwalbe Rocket Ron 26x2.1 w wersji UST. Mnogość wersji Rocket Rona i niedokładność opisów w sklepach internetowych sprawiły, że zwątpiłem czy taka opona istnieje, choć jestem mocno przekonany, że nawet jeśli aktualnie nie jest w ofercie producenta, to niedawno była. Czy ktoś byłby wstanie podać numer katalogowy tego produktu, linka do sklepu czy jakikolwiek inny namiar..? Z góry dzięki! Wiem, nie ten dział, przepraszam, proszę admina o usunięcie tematu. Napisałem jeszcze raz we właściwym dziale.
Mod Team sznib Napisano 29 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.