specjalized Napisano 26 Czerwca 2018 Napisano 26 Czerwca 2018 Witam, muszę zrobić serwis mojego wiekowego już amora i koniecznie potrzebuję nowych uszczelek (lewa laga cała brudna). Nie mam pojęcia kompletnie jakie uszczelki są mi potrzebne, czy muszę kupić cały service kit czy tylko komplet uszczelek do golenie 32mm ? oto mój amor takie uszczelki będą pasowały ? mój revelation ma już 12 lat a nadal w dobrym stanie jest Cytuj
specjalized Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Napisano 26 Czerwca 2018 https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/uszczelki/prod/uszczelki-rockshox Takie znalazłem, będą ok ? Cytuj
Dokumosa Napisano 26 Czerwca 2018 Napisano 26 Czerwca 2018 Musisz kupić uszczelki kurzowe 11.4310.290.000 To w miarę popularny zestaw (razem z gąbkami) - powinieneś trafić za 45zł. Cytuj
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2018 po kilkunastu latach nieruszania widelca chcesz zmienić tylko kurzówki i gąbeczki... Nie no ja gratuluję podejścia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi