specjalized Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Witam, muszę zrobić serwis mojego wiekowego już amora i koniecznie potrzebuję nowych uszczelek (lewa laga cała brudna). Nie mam pojęcia kompletnie jakie uszczelki są mi potrzebne, czy muszę kupić cały service kit czy tylko komplet uszczelek do golenie 32mm ? oto mój amor takie uszczelki będą pasowały ? mój revelation ma już 12 lat a nadal w dobrym stanie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/uszczelki/prod/uszczelki-rockshox Takie znalazłem, będą ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Musisz kupić uszczelki kurzowe 11.4310.290.000 To w miarę popularny zestaw (razem z gąbkami) - powinieneś trafić za 45zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 po kilkunastu latach nieruszania widelca chcesz zmienić tylko kurzówki i gąbeczki... Nie no ja gratuluję podejścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi