Biesz766 Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 He, he następny na forum, który zakup błahej rzeczy rozkminia któryś dzień z rzędu. Ludzie jak wy w sklepie np. pieczywo kupujecie...
michalr75 Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 płaska kiera to raczej na podjazdach sie bardziej przyda przymierzam sie tez do Koryaka, ale wezme wlasnie plaska zeby zobaczyc jak sie bede czul z taka kierownica po latach jezdzenia na raiserach. jak sie sprawdzi to zostanie, jak nie to wroce do lamanca.
rzezniol Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Nie ma to jak powiększyć latawiec o 80 mm na szerokość i robić teorię że płaska jest bardziej aero Klasycznie ubawiony jestem Pozdro
Biesz766 Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Teraz, rzezniol napisał: Klasycznie ubawiony jestem Ja też, ale zmieniłem wypowiedź, bo nie chcę chłopaka dołować.
firefoks Napisano 12 Lipca 2018 Autor Napisano 12 Lipca 2018 Uważajcie żeby wam zwieracze nie puściły z tego rozbawienia... Gdybym jeździł na waszym poziomie to prawdopodobnie nie czułbym różnicy nawet jadąc na damce... Myślę,że temat do zamknięcia. Z mojej strony EOT.
Biesz766 Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Teraz, firefoks napisał: Gdybym jeździł na waszym poziomie Sorry. Już nie będę probikerze.
rzezniol Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Dobrze że na naszym poziomie to nie rower robi roznice Bo jak wiadomo to nie iksteery napędzają rowery pozdro
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 A ja naiwny myslalem ze to forum sluzy ludziom o tej samej pasji, w zamian jest szydera i drwiny, ja wymiekam.
rzezniol Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Drwiny i szydera to wytykanie błędów argumentacji czy "wyzywanie" kogoś od prosów z problemem na zwieraczu ? Pozdro
Gość Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 5 minut temu, rzezniol napisał: czy "wyzywanie" kogoś od prosów z problemem na zwieraczu ? Ja się poczułem urażony Umiem już odróżnić swój rower od miejskiego mojej mamy
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 W sumie to i jedno i drugie kazdy ma tam jakies swoje argumenty przy tego typu zakupach i nalezy imho to uszanowac.
Gość Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 22 minuty temu, michalr75 napisał: W sumie to i jedno i drugie kazdy ma tam jakies swoje argumenty przy tego typu zakupach i nalezy imho to uszanowac. Zauważ że to już kolejny temat w którym użytkownik o loginie zaczynającym się na literkę "B" zaczyna rzucać jakieś głupie teksty. Nie po raz pierwszy już to widzę i za każdym razem kończy się to tak samo. Przeczytałem wątek jeszcze raz. Oprócz lekkiego offtopu związanego z maratonem, wszystko do momentu jego wypowiedzi było w porządku.
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Zauważyłem, ale nie chcę się czepiać pojedyńczych osób, dlatego odnoszę się do calokształtu. Ogólnie wszelki trolling jest dobrą pożywką dla tych mniej uprzykrzających i wystarczy że jeden zacznie to reszta też wychodzi ze swoich norek i zatruwa życie tym co chcą merytorycznie pogadać. Ale wyobrażam sobie że ci co negują np rozwodzenie się nad kierownicami czy innymi komponentami mają rowery z supermarketów, byle miał dwa koła i korbę z pedałami oraz łańcuch, żeby można było tym w ogóle pojechać, a terminy typu 'dostosowanie roweru do swoich potrzeb' są dla nich obce.
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 15 minut temu, skom25 napisał: Zauważ że to już kolejny temat w którym użytkownik o loginie zaczynającym się na literkę "B" zaczyna rzucać jakieś głupie teksty. ... 3 minuty temu, michalr75 napisał: Zauważyłem, ale nie chcę się czepiać pojedyńczych osób... Do płokułatury napiszcie, tylko wcześniej ten co niewinny niech rzuci kamień.
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 @Biesz766My się nikogo nie czepiamy że chce taką a nie inną rurkę zwaną kierownicą
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 14 minut temu, michalr75 napisał: My Serio. A kto o ogórkach pisał ? Co drugi wpis ktoś offtopa wrzuca, ma coś do założyciela tematu itp. itd.- ale ogólnie to wszyscy święci
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Ja nie pisalem, bo sam jezdze o Zlote Kalesony ktorych nigdy nie zdobede, ale ciesze sie z innych malych rzeczy ktore daje mi sciganie i chce kupic Koryaka (a raczej juz kupilem), wiec jak ktos nadaje na tych samych falach to mi to wystarcza.
Gość Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Koryak jest bardzo fajny. Co prawda Funn Flame On jest lżejszy o 12g, ale Koryak nadrabia wyglądem.
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 FUNNa rozwazalem ale nie chce juz skracac kiery ponizej 720mm.
Gość Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Flame On ma 710, więc podejrzewam że te 10mm da się przeżyć W Flame On podobała się się jeszcze jedna rzecz, chociaż nie do końca wiem jak to wytłumaczyć. Koryak jest płaski w "górnej" części, FlameOn w "dolnej" co jeszcze trochę obniżało sylwetkę. Dla potomnych, to w podobnej wadze jest jeszcze kierownica Aerozine. Tyle że jest sporo droższa + ma dość "pstrokate" malowanie. Podejrzewam że fajnie by wyglądała z mostkiem z tej samej serii.
michalr75 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 10+20 to juz robi sie 30 teraz mam 740 i bardzo ja lubie wiec nie bede szalal az tak bardzo ze skracaniem
michalr75 Napisano 6 Sierpnia 2018 Napisano 6 Sierpnia 2018 Koryak zalożony, bardzo fajna kiera, na podjazdach jest bardziej stabilnie niż na łamanej, obniżonej szerokości o 2cm w stosunku do poprzedniej w ogóle nie czuję, dodatkowo rower wizualnie wyglada na bardziej wyścigowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.