arwo Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Witam. Posiadam w rowerze szosowym pomiar mocy firmy Stages na lewe ramię. Mam wieszak rowerowy za pedał i chciałbym powiesić rower na nim. Czy można zawiesić rower za lewę ramie Stages czy będzie to owocowało problemem z kalibracją? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Też się nad tym zastanawiałem i ;-) wieszam za prawe ramie :> Chociaz generalnie nie wydaje mi sie zeby mialo to jakis znaczacy wplyw, waga roweru przynajmniej mojego to mniej niz 10kg.... Tak czy siak zawsze mozesz napisac do suport stages :> odpisuja prkatycnzie od reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Też chyba będę musiał wieszać za prawe, ale będę musiał wieszaki przestawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 a tak przy okazji, ktorej wersji Stages uzywasz ? mam gen 3 i podczas jazdy nie mam najmniejszych problemow z danymi po ant+, dziala super, ale za to gdy chce po BT podlaczyc telefon to przewaznie za pierwszym razem mi sie to ładnie łaczy, ale pozniej sygnal wedlug telefonu jest slaby i mimo iż widzi sie z urzadzeinem, bo pojawia sie ono na liscie, to nie chce sie do niego podlaczyc... dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Też używam Gen 3. Łączę się głównie po ANT+. Po BT tylko, żeby sprawdzić kalibrację lub upgrade Firmware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 pisząc z telefonu - mam na myśli apke Stages sPower. Tam nigdy nie wyświetla mi sie więcej niz 2 belki w sile sygnału z czujnika, na nowej baterii. gdzie bym telefonu nie trzymał czy to przy czujniku czy pol metra od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nie to u mnie wtedy jest pełen sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.