Skocz do zawartości

[Pomiar mocy] Stages wieszanie za korbę

arwo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam w rowerze szosowym pomiar mocy firmy Stages na lewe ramię.

Mam wieszak rowerowy za pedał i chciałbym powiesić rower na nim.

Czy można zawiesić rower za lewę ramie Stages czy będzie to owocowało problemem z kalibracją?

Pozdrawiam

Też się nad tym zastanawiałem i ;-) wieszam za prawe ramie :>

Chociaz generalnie nie wydaje mi sie zeby mialo to jakis znaczacy wplyw, waga roweru przynajmniej mojego to mniej niz 10kg....

Tak czy siak zawsze mozesz napisac do suport stages :> odpisuja prkatycnzie od reki.

a tak przy okazji, ktorej wersji Stages uzywasz ? mam gen 3 i podczas jazdy nie mam najmniejszych problemow z danymi po ant+, dziala super, ale za to gdy chce po BT podlaczyc telefon to przewaznie za pierwszym razem mi sie to ładnie łaczy, ale pozniej sygnal wedlug telefonu jest slaby i mimo iż widzi sie z urzadzeinem, bo pojawia sie ono na liscie, to nie chce sie do niego podlaczyc... dziwne.

pisząc z telefonu - mam na myśli apke Stages sPower. Tam nigdy nie wyświetla mi sie więcej niz 2 belki w sile sygnału z czujnika, na nowej baterii. gdzie bym telefonu nie trzymał czy to przy czujniku czy pol metra od niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...