oalan1 Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Witam, posiadam hamulce Shimano M396. Czy poniższe okładziny będą do nich pasować? Jest tam napisane że są kompatybilne z modelem m395, to nie te same? https://www.centrumrowerowe.pl/okladziny-jagwire-dca016-pd3159/?v_Id=5179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Będą. Sam mam takie na tyle, właśnie w BR-M396. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oalan1 Napisano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 I jak ci chodzą? Lepsze niż fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Podobnie. Mam wrażenie, że wolniej się ścierają. Siła porównywalna do oryginalnych Shimano B01S. Jeśli chodzi o piszczenie w błoto/deszcz to bez różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infernal1995 Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Panowie a mozecie zblokowac przednie kolo na tych hamplach? Bo u siebie mam z tym problem. Czuje jak bym jezdzil z ABSem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davos Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Wiem, że to pytanie było dawno, ale może odpowiedź przyda się dla potomnych. Wymieniłem u siebie zurzyte B01S na te klocki i jest zdecydowanie lepiej teraz. Oryginalne były już mocno zużyte, szczególnie na tylnym kole. Nowe na początku słabo hamowały, ale po odtłuszczeniu tarcz i przejechaniu kilkudziesięciu km jest bardzo fajnie. Ciekawe jak będzie po wjechaniu w trudniejszy teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi