Cichocki Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Witam, Z góry przepraszam jeśli jest złe forum ale jestem nowy. Mam pytanie dotyczące roweru Giant Defy 5: a) czy jest to dobry rower na rozpoczęcie przygody z szosami? b) czy trochę mi wytrzyma? c) mam 178 cm wzrostu to lepsza rama 19 czy 22 cale? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Na rozpoczęcie każdy rower jest dobry, na ile dobry jest Giant zależy od ceny zakupu ... nie wiem który to jest 19", sądząc po rozmiarówce Gianta M lub M/L zależy od preferencji, najlepsza była by przymiarka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Dla ciebie rozmiar M/L. Tak myślę, ale najlepiej się przymierzyć. Tutaj jest recenzja Defy4, można posłuchać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.