kaasiaa2 Napisano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Czy ktoś miałby ochotę na wyprawę z sakwami częścią szlaku Green Velo? Najchętniej odcinek wzdłuż wschodniej granicy ale nie upieram się przy tym. Oczywiście biwaki w namiotach, chyba że pogoda się załamie to wtedy jakieś agro :-). Interesują mnie osoby 40+. Jestem z małopolskiego (Kraków), nie widzę jednak przeszkód spotkać się gdzieś w trasie. Termin do uzgodnienia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 A ile Kasiu masz lat ? i na jakim rowerze jedziesz ? Z jakich okolic Krakowa Jesteś ? Na ile Dni planujesz wycieczkę ? I z kim jedziesz ? Czy będziemy spali pod jednym namiotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaasiaa2 Napisano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 1. 45, 2. goral, 3. centrum, 4. 5, 5. na razie nie mam z kim, 6. MAM SWOJ NAMIOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubinek Napisano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Jaki odcinek GV chcesz przejechać, mnie interesuje od Augustowa na południe, czasowo raczej sierpień. Jakie odcinki dzienne planujesz ? Czy masz jakieś doświadczenie w takich wycieczkach ? Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Rubinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 kaasiaa2 z jaką prędkością średnio jedziesz na rowerze ? Czy namiot masz 2 osobowy czy jedno ? - Czu już jeździłaś na takie wyprawy ? Czy osoba mająca mniej niż 40 lat, ale więcej niż 34 może być ? Czy mąż nie będzie zazdrosny ? Czy trasa obejmuje dużo podjazdów pod górę ? czy raczej będzie to płaski teren ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszorkowa Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Planuję wyjazd od piątku 29 czerwca z Białegostoku na południe w stronę Lublina. Mam czas do 7 lipca. Przejadę ile się da. Nie jestem wyczynowcem, ale panią w sile wieku (47). Ma to być wycieczka czysto rekreacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack1973 Napisano 14 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Witajcie dzisiaj wyruszam z Hajnówki w stronę Przemyśla miłe widziane towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi