Jack100 Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Cześć wszystkim, Miał ktoś z was do czynienia z ocieplaczami marki http://www.beastface.pl ? Zastanawiam się nad ich produktem bo potrzebuję ochrony w chłodne i deszczowe dni a ostatnio często jeżdżę w górach. Apaszki które mam spadają z twarzy i generalnie się nie nadają na dłuższą metę. Ktoś miał może styczność? Bo grafiki robią wrażenie a nie wiem jak z praktycznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Tylko produkty BUFF, nic innego. A mi to na reklamę wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack100 Napisano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Tylko, że buff to dalej apaszki. Mam z innej firmy i podczas jazdy często się zsuwa, ciągłe poprawianie jest dość irytujące. Beast wyglądają na bardziej dopasowane. Tylko, że wyglądają, dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack100 Napisano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Zasugerowałem się opiniami z innych forów i kupiłem na jesień. Ocieplacz wyjątkowo jest warty swojej ceny. Materiał i wykonanie bije na głowę podobne produkty. Testowałem też w okularach do jazdy na rowerze, dzięki otworowi na usta nie parują w ogóle. Produkt polecę każdemu, grafika robi takie wrażenie na ulicy, że wszyscy się patrzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 35 USD za namalowaną trupią czaszkę ? Na Ali max 5 USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.