Skocz do zawartości

[cena opony] podejrzanie niska cena Za Schwalbe RaRa

Biesz766

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Opona Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2.1 30% taniej niż konkurencja.

Panowie polegającej na waszej wiedzy i doświadczeniu - skąd taka niska cena u jednego ze sprzedawców ? Leżak magazynowy, czy jak ?

https://allegro.pl/kategoria/opony-i-detki-opony-251495?string=Schwalbe Racing Ralph 26x2.1&order=d&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-spo-1-2-0329

Wszędzie 100 zł i powyżej a tu 69 zł

Napisano

Przecież to wersja inna jest. 100 zł kosztuje zwijana, a te jeszcze droższe to bezdętkowe i dodatkowo wylajtowane. 69 zł kosztuje zwykły drut w starej wersji to i cena najnormalniejsza w świecie.

Jak nie kojarzysz różnicy to bierz tą tanią, bo tak nic nie odczujesz:thumbsup:

Napisano

No pewnie nie odczuje, bo taki ze mnie nie jest taki maniak, co mu 200 gram robić różnicę. Tylko zastanawiało mnie skąd taka różnica. Dzięki za info. @Fenthin temat do zamknięcia chyba.

• Mod Team
Napisano

Bo żeby jeździć, trzeba jeździć - nikt nie mówił, że będzie lekko :icon_wink:
Na pewno znajdzie się parę osób, które i na ściganckim MTB ( powiedzmy 9 - 10 kg ), nie będą wiele szybsze niż na markeciaku, bo nie sprzęt, a technika czyni zawodnika ;)

Napisano
Godzinę temu, Biesz766 napisał:

Jeździłem ost. na Scootcie chromo z wagą 15,5 kg, teraz 12,80 kg i jakoś z tą samą męką jeżdzę co jeździłem :P

"It never gets easier, you just go faster"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...