FizzyTM Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Siema szukam smaru do mufy na gwint poniewaz chce wymienić cały Suport wraz z korbami i poszukuje smaru aby się nie zapiekło a nie wiem jaki wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Smar do gwintów, osobiście korzystam ze smaru elube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Shimano Anti Seize https://ctbike.pl/shimano-anti-seize-smar-przeciw-spiekaniu-50-ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Jakikolwiek. Wystarczy raz na sezon całość rozłożyć, wyczyścić i złożyć. Roboty na 30 minut a potem nie ma niespodzianek że trzeba suport metrowym kluczem odkręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 1 minutę temu, skom25 napisał: Wystarczy raz na sezon całość rozłożyć, wyczyścić i złożyć. Taaaa... Jak się kiedyś przy oberwaniu chmury wybrałem przejechać, to z ramy wylałem pół szklanki wody. Ale faktycznie smar może być dowolny, tutaj nawet przed ŁT-43 bym nie uciekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Na gwinty żeby się nie zapiekło, to weź sobie smar grafitowy, nawet kiedy frakcje olejowe się wypłuczą, to grafit smaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.