popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Witam Jakie możecie mi polecić Hamulce Hydrauliczne na tył do ceny 150 zł, wiem wiem niski budżet ale to dala mamy i potrzeba jej aby działało i w miarę mocno hamowało. Jestem strasznie zielony w hamulcach ale myślę że możecie mi pomóc. Proszę o odpowiedź i doradzenie z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 ? Damka mamy? Masz tam hamulce tarczowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 nie damka tylko coś pod górala i mam hamulce tarczowe ale się popsuły i nie to nie zdarte klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Pisz lepiej bo nie można zrozumieć. Tani sklep i wybierz na co Cię stać https://biostern.abstore.pl/hamulce-tarcze-adaptery,c65/96,1,price-asc/pl.html Edytowane 19 Czerwca 2018 przez dovectra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 OK dziękuje a myślisz że ten będzie dobry i nie popsuje się szybko? https://biostern.abstore.pl/hamulce-tarcze-adaptery-blm396r-ham-hydr-170-bialy,c65,p10,pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Różne są opinie, na temat shimano, ponoć ciekną. Ale bardziej wyższe modele. Masz gwarancję więc nie przejmuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 czyli jest na tej stronie gwarancja tak? i jak na przykład mi będą przeciekać to mogę je wysłać na gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 ok dziękuje ci bardzo za pomoc trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Ej a mam jeszcze jedno pytanie co oznacza to BLM i te R na końcu przy modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 55 minut temu, popek_12 napisał: czyli jest na tej stronie gwarancja tak? i jak na przykład mi będą przeciekać to mogę je wysłać na gwarancję? Gwarancję daje Ci producent a nie sklep. Sklep udziela rękojmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Ej grzybu a mam do ciebie pytanie może wiesz co oznacza to BLM i te R na końcu przy modelu? Aha to czaje czyli producent daje gwarancje ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Literki = oznaczenia producenta. Pewnie z angielskiego. B= brake / hamulec L= liquid / ciecz -czyli hydrauliczny M= mtb/ do rowerów górskich R= right / prawy L= left/lewy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 W zasadzie powinno być BR-M395 + BL-M396. I tutaj Shimano oznacza to tak: BR - hamulec/zacisk, BL - klamka hamulca, M - grupa MTB, R/L - prawy/lewy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek_12 Napisano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 ok dziękuje wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 No widzisz, L jednak od lever / klamka Się człowiek całe życie uczy. 9 minut temu, Fenthin napisał: BL - klamka hamulca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi