yakuza79 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Jak w tytule, szukam opinii na temat skleprower.pl z Dzierżoniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Temat do usunięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xWojo Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Kupiłem rower szosowy wysokiej klasy w tym sklepie (w bardzo dobrej cenie) i mogę powiedzieć tylko pozytywne rzeczy. Bardzo dobry kontakt, przez telefon dostałem mnóstwo konkretnych i fachowych informacji. Rower przyszedł złożony i genialnie zabezpieczony - każda rura owinięta pianką, łańcuch przerzutka tylna bardzo dobrze zabezpieczone przez sprzedawcę. Kupiłem kilka rowerów ostatnio i nikt tak dobrze nie zabezpieczył sprzętu. Trochę to wygląda jak laurka ale w moim przypadku tak było. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.