slazakmtb Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Witam, Poszukuję wygodnych chwytów kierownicy - nie tylko miękkie, ale także z dodatkowym podparciem. Lubię także zmieniać pozycję rąk na kierownicy, dlatego myślę o zintegrowanych / niezintegrowanych rogach kierownicy. Mowa o rowerze MTB - wiem, że są takowe, "zaprojektowana" pod taki typ jazdy. Na razie moją uwagę zwróciły: https://www.centrumrowerowe.pl/chwyty-ergon-gs3-pd10543/?v_Id=82370 ale jak widać są dosyć drogi i posiadają zintegrowane rogi. Macie może swoich faworytów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droplet Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Używam od wielu lat. Po długim czasie może się guma trochę wytrzeć ale działają. Osobiście polecam jak najkrótsze rogi: GS2/GP2. Do podjazdów czasami się przydają ale głównie do zmiany pozycji dłoni. Ja używam serii Ergon GP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 3 godziny temu, droplet napisał: Ja używam serii Ergon GP A czy mógłbym poprosić o linka do takich, których obecnie używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.