Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Wynik ponad wszystko? http://team29er.pl/artykuly/3158-jestem-frajerem-przemekzawada-com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 No nic dodać. Ludzie nie myślą, że następnym razem to mogę być Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Masakra że taka znieczulica jest wśród ludzi... Wyścig ważniejszy od czyjegoś zdrowia, czy nawet życia? Wstydzić się powinni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Taka jest niestety Polska mentalność. Pewnie już o tym pisałem, ale napiszę jeszcze raz. Rok temu zaliczyłem dość mocną glebę. Na lekkim zjeździe złapałem "gumę" z przodu, pech chciał że w dolnej części były kamienie. Po tym jak rower się złożył poleciałem bokiem, głównie nogą i uderzyłem głową (!) w kobietę która prowadziła rower. Ogólnie jakieś 2-3 metry ślizgu po kamieniach i piachu. W momencie wypadku minęły mnie 2 osoby piechotą, kobieta w którą uderzyłem a 10 metrów obok na plaży leżeli ludzie na kocykach i się patrzyli. Myślicie że ktokolwiek się zapytał czy wszystko ok? Nikt, nawet kobieta w którą uderzyłem. Po 5 minutach podeszła dziewczyna która siedziała z grupką 20 metrów obok. Zapytała czy wszystko OK bo jakoś tak średnio to wyglądało. Więc mając Złote Kalesony do wygrania, pewnie Ci sami ludzie by mnie jeszcze rozjechali albo zepchnęli z ścieżki bo bym przeszkadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Zdaje się że to cykliczne zjawisko.... Co było na Polandbike'u kilka lat temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Każdy w zawodach amatorskich powinien to dostać do przeczytania. Między innymi dlatego odpuściłem sobie starty w takich imprezach - dużo osób ma za przeproszeniem taką sraczkę na wynik, że wytrzymać ciężko. Wielka mi wygrana, w wyścigu złożonym z amatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 31 minut temu, Piter233 napisał: Wielka mi wygrana, w wyścigu złożonym z amatorów. A z Saganem byś wolał? Jestem amatorem to rywalizuję z amatorami - co w tym nie teges. Sarkazm trochę nie na miejscu. 33 minuty temu, Piter233 napisał: Każdy w zawodach amatorskich powinien to dostać do przeczytania. I na tym trzeba było zakończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.