szewka Napisano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Miejsce na zdjęcia i filmy z X Zlotu. Na wstępie chciałbym wszystkim podziękować organizatorowi, pirotechnikom i wszystkim, którymi miałem okazję sie spotkać, pogadać i pojeździć. Jak Co roku było mega. Do zobaczenia za rok lub wcześniej Jeszcze raz dzięki W tym roku pozwolę sobie rozpocząć ten temat paroma moimi fotkami https://drive.google.com/open?id=1m-UasnmAsZjeVQqz_uFr9dYuy6B10brf Jak ktoś się czuje urażony obecnością jego zdjęcia w publicznej galerii z jakiegokolwiek powodu - pisać PW - dogamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Ode mnie z 3 dni jazdy. W niedzielę tylko Max mi towarzyszył, ale zrobiliśmy świetny odcinek granicznego szlaku do Balnicy. Foty: https://www.dropbox.com/sh/epa025anfwcuvwb/AAC8pEddNQZyZDYl5k7CeEEXa?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Hejka, Mam nadzieję, że ognie się podobały Nawet udało mi się coś tam uwiecznić. Poniżej link do moich zdjęć (w tym grupowych). https://photos.app.goo.gl/WjkWiLrdMVF6e7bGA Dzięki za czas spędzony w miłym towarzystwie i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Heja Browara I porcja fotek ode mnie: https://photos.app.goo.gl/xrgtfCcs7Whki9su5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Pierwszy z dwóch . Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 6 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Super! Czekam na drugą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Tomek super robota, czekamy na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Mówią, że lepiej późno, niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Nagrać film to każdy umie gorzej go przerobić a między czasie padł mi kop, musiałem sobie rozbudować na kilka ekranów ( postprodukcja video na 1 monitorze to jest udręka, trzeba było trochę poćwiczyć a między czasie bujam się z operacja na przegrodę już 2 rok; o. Miedzy czasie wróciłem do fotografii. Do 2 tygodni powinienem zrobić 2 część. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 W dniu 8.03.2019 o 19:09, bardok206 napisał: Do 2 tygodni powinienem zrobić 2 część. EOT Niech to kule biją - długo te dwa tygodnie trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 No niestety. Przesunęli operację przegrody. Teraz leżę w szpitalu i zdycham ; ). Ale czego nie robi sie dla lepszej wydajności oddechowej... myślę że jak wyjdę to akurat będę miał chwilę aby dokończyć montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Zdrowia życzę. Mam nadzieję że na zlocie sie pojawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Meegaaaa !! Szkoda tylko, że tak mało zjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.