Rybus85 Napisano 15 Czerwca 2018 Napisano 15 Czerwca 2018 Czy ktoś może coś polecić jakieś etui na ramię?W tej chwili miałem telefon w nerce zapiętej na brzuchu i po wczorajszej jeździe pojawiło się ukruszyło szkła. Nie wiem czy do zamka od nerki przycisnąłem telefon czy jak,ale szkło do wymiany(całe szczęście tylko tyle). Nie chcę niczego na kierownicę itd. Telefon tylko jest do muzyki w trakcie jazdy i Endomondo,komendy wydaję i tak poprzez zegarek lub zestaw słuchawkowy. Tak samo z obsługą muzyki. Także przez całą jazdę telefon nie musi być wyciągany. Zależy mi żeby nie było problemu po włożeniu telefonu i trzymali się to jakoś stabilnie. Telefon to S8+
dorota57 Napisano 15 Czerwca 2018 Napisano 15 Czerwca 2018 Ja używam taki coś: http://allegro.pl/torba-na-zamek-kierownica-roweru-telefon-nawigacja-i7350401778.html Mieści się telefon i jeszcze zostaje dużo miejsca na inne podręczne rzeczy np. klucze imbusowe, dętkę, dokumenty.
Rybus85 Napisano 15 Czerwca 2018 Autor Napisano 15 Czerwca 2018 Widziałem. Mnóstwo wariacji na ten temat na allegro. Ale nie chcę niczego zakładanego na rower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.