KociurJR Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Witam, poszukuję roweru MTB do 2400zł. Budżetu nie można powiększyć. Rama 17' a koła 27,5'. Zastanawiałem się nad Giant Talon 3 2018. Na rowerach nie znam się wcale, jest nowy na forum. Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Dodam, że w Intersporcie jest świetna oferta - 20% ceny roweru na akcesoria rowerowe. I właśnie w tym sklepie planowałem dokonać zakupu. Wychodziło by 470 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Dodasz, że w Intersporcie jest świetna oferta, czy to miało być na 1 miejscu ? Kiedy wy marketingowcy szeptani nauczycie się robić wpisy, tak aby z kilometra nie śmierdziały reklamą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KociurJR Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Ehm... Chciałem żeby to był osobny post, ale jak widać nie wyszło i zostałem zmieszany z błotem. Mam 13 lat, poszukuję roweru, chcę wydać jak najmniej, może z jakimiś gratisami. Źle napiszę post i potem przez moją nie wiedzę wychodzi takie coś. Jeśli możesz, powiedz co zrobić, żeby to oddzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 13 latek kupuje ramę 17' na kołach 27,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.