mistan Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Proszę o wyjaśnienie jak działa w amortyzatorze mniejsza/większa ilość wlanego oleju. Wydaje mi się że to jest kąpiel otwarta i nie powinno wpływać na pracę amora, o ile tłumiki zanurzone w oleju. Ale jednak, testowałem zalecaną oraz mniejszą ilość i wyszło co innego. Na mniejszej ilości amortyzator jest bardziej żwawy, ale jak by mniejszy komfort. Na większej ilości odczucie że jest bardziej płynny, można powiedzieć że jego praca jest bardziej "dostojna". Nie znalazłem takiej informacji a chciałbym wiedzieć to do prawidłowego ustawienia amortyzatora.
Mod Team sznib Napisano 12 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.