radetzky Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Ma ktoś patent na zabezpieczenie górnej rury od uderzeń przez manetki w trakcie gleby? Oberwałem wczoraj na zawodach - manetka przy zgięciu kierownicy aż się obróciła i ciężko było w ogóle rozłączyć a karbon oberwał . Wcześniej obijało mi się tak w czasie transportu. Słyszałem tylko o obklejaniu taśmą newralgicznego miejsca a do środka jakieś gumy itp. Nie wygląda to jednak zbyt ciekawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Canyony fabrycznie wyposażone są w IPU. Może ktoś wpadł na pomysł sprzedawania czegoś podobnego jako akcesorium... https://goo.gl/images/KhaPc1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Folia bezbarwna. Do kupienia w papierniczym. Jak za cienka to możesz nakleić 2-3 warstwy. Jak ładnie wytniesz i dopasujesz np do wzoru na ramie, to nie będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radetzky Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Teraz, skom25 napisał: Folia bezbarwna Folia zabezpieczy przed mocniejszym uderzeniem? Nie sądze :/ Otarcia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Poluzuj manetkę, niech się obraca przy kraksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.