Gość Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Potrzebuję kupić oś QR15 do Fox Float Evolution (zostałem wyrolowany i kupiłem rower bez osi) Może ktoś ma na sprzedaż? Albo wie gdzie mogę kupić nową w rozsądnej cenie? Bo na allegro same takie za 300zł a do zimówki to trochę przesada wg mnie. Oraz koło Crossmax SLR przód 26" też w rozsądnej cenie bo na allegro widzę zestaw za 1500 to też trochę przesada. Cytuj
piciu256 Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/2016-Black-Color-MTB-bike-alloy-fork-axle-fat-bike-thru-quick-release-for-fox-fork/32768384330.html tu masz tanio oś, koło chyba musisz szukać na olx czy alle okazji jakiejś, albo zrezygnować z Mavica i założyć coś innego. Cytuj
Gość Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 Dzięki za pomoc, że też o tym nie pomyślałem Ale chyba nie będę musiał kupować, bo dogadałem się ze sprzedawcą. Cytuj
Gość Napisano 13 Czerwca 2018 Napisano 13 Czerwca 2018 Koło też już nie aktualne kupiłem 2 nowe temat do likwidacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi