Rudder Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Cześć Posiadam w swoim rowerze lampkę przednią AXA HALOGEN. Niestety złącze od tej lampki się urwało co widać na załączonym obrazku. Gdzie mogę kupić takie złącze ? Podpowiedź jaka to wtyczka: ta druga którą widać na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 w sklepie dla elektryków/elektroników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudder Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 A jak taką wtyczkę podłączyć do kabla tak żeby działało za pierwszym razem ? Przy czym dodam że nie mam tej czerwonej otuliny na nowej wtyczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 1.Jest to pewnie zwykła nasuwka. 2.Najlepiej przylutować. 3.Ta otulina to pewnie koszulka termokurczliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudder Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 39 minut temu, Gawel76 napisał: 2.Najlepiej przylutować. Nie mam lutownicy dlatego tego nie przylutuje. Powiedz mi jaką taka wtyczka nosi nazwę to sobie sprawdze na youtubie jak zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Wystarczy zacisnąć kombinerkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudder Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 39 minut temu, SoloTM napisał: Wystarczy zacisnąć kombinerkami. Tak zrobiłem przed Twoim komentarzem i działa. Myślałem że wtyczka będzie łapać wolno jednak ona łapie szybko prąd z dynama nawet bez otuliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 13 minut temu, Rudder napisał: Tak zrobiłem przed Twoim komentarzem i działa. Myślałem że wtyczka będzie łapać wolno jednak ona łapie szybko prąd z dynama nawet bez otuliny. Zabezpiecz chociaż izolacją, żeby się zwarcie nie zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudder Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 4 godziny temu, Gawel76 napisał: Zabezpiecz chociaż izolacją, żeby się zwarcie nie zrobiło. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.